Sveicināti, Viesis | RSS
Piektdiena, 19.04.2024, 23:11
[ Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Hue // Main » Jaunumi. » Traģiskākā avārija Krāslavas pusē
Traģiskākā avārija Krāslavas pusē
LaudansDate: Otrdiena, 03.01.2012, 15:31 | Message # 1
Profs.
Grupa: Administrators
Posti: 117
Reputācija: 2
Traģiskākā avārija Krāslavas pusē: automašīnai bijušas vasaras riepas




Jaungada naktī Krāslavas novadā avarējušajai automašīnai bijušas vasaras riepas, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes inspektore Anastasija Laizāne.




Viņa teica, ka riepas bijušas sliktā stāvoklī.

Par avārijas iemesliem policijas pārstāve izteicās atturīgi, norādot, ka ir sākts kriminālprocess, izmeklēšanas laikā tiks nozīmētas ekspertīzes un noskaidroti traģiskā negadījuma iemesli.

Arī Laizāne norādīja, ka avārijas vietā ir straujš līkums.

Valsts policijas vadība patlaban nesniedz plašāku informāciju par negadījuma apstākļiem.

Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis aģentūrai LETA vien norādīja, ka policija, izmeklējot šo negadījumu, vadās no Ceļu satiksmes noteikumos minētā, ka autovadītājam jāizvēlas braukšanas ātrums, ņemot vērā ceļa segumu un laika apstākļus. Viņš uzsvēra, ka policijai arvien nākas atgādināt un brīdināt, cik svarīgi ir autovadītājiem rīkoties atbilstoši ceļa situācijai.


Vaicāts, vai slidenais ceļš tiek uzskatīts par vienu no nelaimes cēloņiem, viņš teica, ka tā ir viena no iespējām, bet tas tiks noskaidrots ekspertīzēs. Pagaidām nav arī zināms, vai jaunieši bija alkohola reibumā. Iespējams, tas būs zināms pirmdien no rīta.

Bijušais Ceļu policijas priekšnieks, tagad Valsts policijas Prevencijas pārvaldes priekšnieks Edmunds Zivtiņš sarunā ar aģentūru LETA pieļāva, ka jauniešiem nekas nebūtu noticis, ja automašīna nebūtu iegāzusies ūdenī. Ķuzis to atturējās komentēt.

Zivtiņš atzina, ka šis ir viens no traģiskākajiem pēdējo gadu satiksmes negadījumiem. Traģiskāks iznākums bija 2004.gada 31.decembrī notikušajai avārijai, kurā apgāzās «Ecolines» autobuss. Kā traģiskus viņš minēja arī «asiņainos Jāņus», kad vienā diennaktī bija 27 bojāgājušie, kā arī gadījumu Rēzeknē, kad bojā gāja pieci ģimenes locekļi, tai skaitā viens nepilngadīgais.

«Ārkārtēji traģisks gadījums. Pagājušo gadu pabeidzām tik labi, bet šis gads sākās tik drausmīgi,» teica Zivtiņš.

Kā ziņots, Jaungada naktī Krāslavas novadā autoavārijā gājuši bojā septiņi jaunieši vecumā no 16 līdz 19 gadiem. Automašīna «Mazda 626», kurā brauca septiņi cilvēki, līkumā noskrēja no ceļa, iegāzās Rudnas upē un noslīka. Visi braucēji gājuši bojā. Viens no jauniešiem atradies automašīnas bagāžas nodalījumā.

Avots - Apollo


N/A
 
Forums » Hue // Main » Jaunumi. » Traģiskākā avārija Krāslavas pusē
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:

Copyright MyCorp © 2024 | Bezmaksasmājas lapu uzturēšana - uCoz